Vichy

A Vichy márkát 1931-ben alapították Franciaországban, az első dermokozmetikai márkaként. Alapfilozófiájának fő pillére, hogy a bőr szépsége annak egészségéből fakad. Ezért a Vichy termékek mindegyike ásványi anyagokban gazdag Vichy termálvizet és dermokozmetikailag aktív hatóanyagokat tartalmaz. Sok évtizedes kutatói tapasztalattal rendelkező szakértői elhivatottan küzdenek azért, hogy függetlenül a kortól, az életmódtól vagy a bőrtípustól, minden ember a saját igényeinek megfelelően ápolhassa bőrét, és így elérhesse annak ideális állapotát.

Készítményei alkalmazkodnak a nők mai életviteléhez, és figyelembe veszik azokat a tényezőket, amelyek befolyással lehetnek a bőrükre: a környezetük, az UV sugárzás, az éghajlat, az életstílusuk, a táplálkozásuk és a stressz.

A Vichy alapfilozófiájának megfelelően, a termékek mindegyikében tükröződik az a tudományos szakértelem, amelynek fő pillérei: az arcbőr felépítésének és működésének alapos ismerete, és a világ minden tájáról származó szakértőkkel való együttműködés.

 A Vichy termékeket szigorúan szabályozott klinikai teszteknek és műszeres méréseknek vetik alá, melyek célja a bőrre gyako­rolt hatásuk azonnali és hosszú távú elemzése. Minden termék bőrgyógyászati ellenőrzés mellett tesztelt és érzékeny bőrre is megfelelő.

Az oldal tetejére