Segítő Mária Gyógyszertár

A Segítő Mária Gyógyszertár Budapesten, a VI. kerület Teréz körút 22. szám alatt, az Aradi utca sarkán az Oktogonnál található, 1867 óta folyamatosan működő közforgalmú gyógyszertár. 

A gyógyszertárat a Filoména Patika Betéti Társaság 1995. óta működteti családi vállalkozásban 3. generációs gyógyszerész családként.

Szakmai felkészültségünkkel, nagy termékválasztékunkkal és minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy azok a betegek és vásárlók, akik minket választanak elégedetten távozhassanak tőlünk.

Gyógyszertárunk hagyományos alapokon nyugvó, stabil értékrendet képviselő családi patika, ezért fontosnak tartjuk a betegeinkkel folytatott kommunikációt, a gyógyszerészi gondozást.

Ezen elveket szem előtt tartva nyitottuk meg internetes áruházunkat is.

Az oktogonpharma.hu webshop tulajdonosa és működtetője a Filoména Patika Bt.

Patikánk ezen a weblapon – jelenleg - kizárólag a legmagasabb bőrgyógyászati színvonalat képviselő prémiumkategóriás, világszerte vezető dermokozmetikumok forgalmazásával foglalkozik.

Folyamatos akciókkal, a gyógyszertári árakhoz képest kedvezményes internetes árakkal várjuk tisztelt vásárlóink megrendeléseit.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a webshopban megrendelt termékek kiszállítására a Magyar Posta Logisztika (MPL) útján házhozszállítással vagy PostaPontra szállítással, illetve FOXPOST csomagautomatába történő szállítással van lehetőség.

Személyes átvételi lehetőség a 1066 Budapest, Teréz körút 22. szám alatt található gyógyszertárban működő átvevő ponton van.

A személyes átvétel ingyenes, külön szállítási díjat nem számolunk fel.

Személyes átvételre kizárólag a megrendelt termék(ek) összekészítéséről szóló visszaigazoló e-mail megérkezését követően, a rendelésszám birtokában van lehetőség.

20.000.- Ft összértékű megrendelés felett: a házhozszállítás ingyenes

Az átvevőponton rendelés felvételére nincs lehetőség!

Az Oktogonpharma.hu webshopban elérhető árak a rendelés időpontjában érvényes internetes akciós árak, amelyek a gyógyszertári árakhoz képest eltérhetnek.

Kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

Kellemes böngészést és vársárlást kívánunk!

Az Oktogonpharma csapata

 

 

Szolgáltató adatai:

Cégnév: Filoména Patika Betéti Társaság
Szolgáltató székhelye, telephelye: Magyarország 1066 Budapest, Teréz körút 22.
Cégjegyzékszám:01-06-418263
Cégbíróság megnevezése:Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Elérhetőség:segitomariapatika@gmail.com
Telefonszám:061-3324-966
Adószám:28627199-2-42
Hatósági eng. szám:776/2016

Az oldal tetejére