Eucerin termékek, a bőrápolás mesterei

Az Eucerin termékek több, mint egy évszázada kínálják tökéletes minőségüket a kozmetikumok piacán. 

Önmagában ez az egyetlen adat sok mindent elárul a cégről, mely jól látható: nincsen tapasztalat híján. A vállalat ráadásul nagy hangsúlyt fektet az innovatív technológiák fejlesztésére, így a készítmények szó szerint naprakészek, modernek. A leghatékonyabb komponensek, és a legjobban variálható termékek családja csak arra vár, hogy felfedezze tagjait, és a bennük összpontosuló pozitívumokat. Ha arra a kérdésre keresi a választ, hogy mi a titka az eredményes bőrápolásnak, akkor a hidratálásban találhatja meg a helyes feleletet.

Természetesen sokrétű lehet egy-egy bőrtípus kezelése, de az tény, hogy a dehidratáltság okozza manapság a bőrrel kapcsolatos problémák javát. Mit is jelent a vízhiány? A pórusokhoz nem jut el elegendő folyadék, ami elengedhetetlen a salakanyagok kiválasztásához, az anyagcsere folyamatok zavartalan működéséhez, és egyáltalán az élethez. Ha a sejtek, szövetek kiszáradnak, akkor belassulnak az élettani ciklusok, s a bőrön külsőleg is megjelennek a jól felismerhető tünetek. Nem ritka, hogy ilyen helyzetekben a kiszáradó, megráncosodó bőrhöz aknék, pattanások is társulnak, tovább rontva, az amúgy sem fényes szituációt.

Eucerin termékekkel véget vethet a negatív tüneteknek!

Az Eucerin Anti-Age termékcsalád az érettebb bőrnek nyújt öregedésgátló hatást. Az Eucerin Hyaluron filler termékek segítik pótolni, az öregedés folyamata során csökkenő hialuronsav szintet. Az Eucerin Sun napvédő termékcsalád kiemelkedően magas fényvédelmet nyújt a család minden tagjának. Az Eucerin® Sun termékcsalád átfogó védelmet nyújt a napsugárzás káros hatásaival szemben, mindemellett a termékek megoldást nyújtanak a különböző bőrtípusok számára is. 

Az Eucerin dezodorok kifejezetten érzékeny bőrűeknek lettek kifejlesztve, Aluminium-mentes változatban is elérhetőek.

Az Eucerin® AtopiControl olyan bőrápoló termékcsalád, melyet a száraz és irritációra hajlamos bőr számára fejlesztettek ki. A termékcsalád alkalmas az atópiás bőr mindennapos ápolására is a nem gyulladt és a gyulladt időszakokban egyaránt. 

 Egy klinikai vizsgálat bizonyítja, hogy az Eucerin® AtopiControl SOS Bőrnyugtató krém → bőrápoló tulajdonságainak köszönhetően hasonló kozmetikai hatást eredményezett az atópiás bőr kipirosodásának javulásában, mint az 1%-os hidrokortizon krém.

Soha nincs késő a változtatásra! Ha úgy érzi itt az idő, hogy tegyen bőre, s ezáltal teste egészségéért, akkor a lehető legjobb helyen jár. Bár kevesen tudják, de a bőr az immunrendszer külső védelmi vonala. Azaz nem csak esztétikai szempontok miatt érdemes ráncba szednie magát, hanem szervezete optimális üzemelésének érdekében sem lényegtelen miként ápolja bőrét.

Az oldal tetejére