Uriage termékek, a termálvíz erejével

Az Uriage termékek egyetlen jelző égisze alatt egy kalap alá vonhatóak, ez pedig a „minőség”. A kozmetikai család megannyi tagot számlál.

 

A ránctalanító krémektől kezdve, a babaápolási készítményeken át, a testápoló tejig mindent megtalálhat, amit csak szeretne. Az első és legfontosabb az önhöz illő kozmetikum kiválasztásánál, hogy felmérje bőrtípusának milyenségét. Hajlamos a viszketésre, kiszáradásra, esetleg rendszeresen küzd a pattanások megjelenésével? Szenzitív jellemvonások esetén olyan termékeket érdemes alkalmaznia, melyek gyengéden kényeztetik megviselt bőrét, és szépen lassan teszik rendbe a problémás felületeket.

A termálvíz olyan komponens, mely elősegíti a hidratációt, az irritációktól mentes felépülést, és a gyors regenerációt. A bőr védelme nemcsak azért élvez prioritást, mert annak hibái szabad szemmel is jól láthatóak. Ez csak a kisebbik baj, bár nyilván eléggé zavaró tény. Ám a nagyobbik probléma abban rejlik, hogy a bőr az immunrendszer külső, védelmi vonala. Mint bástya arra hivatott, hogy megakadályozza a káros baktériumok, vírusok, kórokozók bejutását a szervezetbe. Ez eddig szép, és jó, de ha a bőr struktúrája nem ideális, ha irritált, száraz, és érzékeny, akkor képtelen ellátni a feladatát. A kártékony molekuláknak tehát tárva-nyitva áll a kapu, ahova belépve könnyebben megfertőzhetik a test egészét.

Uriage termékekkel csak természetesen!

Nincs vonzóbb a természetes szépségnél, ez bátran kijelenthető. A különböző arclemosók, testradírok, vagy éppen fürdés utáni olajok egytől-egyig arra hivatottak, hogy ezt a varázslatos kisugárzást állandóvá tegyék, s hogy elképesztő mértékben növeljék vonzerejét.

Az oldal tetejére