1. Sokoldalú kényeztetés
A frei öl® Babaápoló olajjal nem kell egy egész arzenál bababarát készítményt feltáraznod! Legyen szó bőrápolásról, egy kényeztető masszázsról, vagy a pelenka környékének tisztításáról, babaápoló olajunkat minden esetben használhatod, sőt, az extra védelem érdekében még a fürdővízhez is adagolhatod. Meglátod, kisbabád imádni fogja!

2. Már 0 hónapos kortól
A frei öl® Babaápoló olaj már 0 hónapos kortól használható babák és gyermekek bőrének ápolására! Emellett még a legérzékenyebb bőrtípusról is gyöngéden gondoskodik, felnőttek számára pedig remek kiegészítő kezelést nyújt atópiás (száraz, gyulladt bőrre való) hajlam, vagy pikkelysömör kezeléséhez.

3. Gondosan válogatott összetevők
A frei öl® Babaápoló olaj minden összetevője – napraforgóolaj, szilvamagolaj, zabolaj, ribizlimagolaj, E-vitamin – 100%-ban természetes, és kizárólag ellenőrzött forrásból kerül felhasználásra. Ennek köszönhetően olyan gyengéd, hogy még a véletlen lenyelése sem okoz problémát – összetevői megfelelnek az élelmiszeripari előírásoknak.

4. Koszmó ellen is hatékony
A koszmó az arcon és fejtetőn megjelenő, viszkető, felhólyagosodó kipirosodással, és kemény, sárgás kéreg kialakulásával járó bőrbetegség. Természetes olaj- és vitamintartalmának köszönhetően a frei öl® Babaápoló olaj ideális ennek a bőrbetegségnek a kezelésére. Fürdés közben pakolásként a kívánt bőrfelületre kell kenni, majd törölközővel gyengéden letörölni. Hetente többször is alkalmazható a kívánt eredmény eléréséig!

5. Klinikai kutatások
Klinikai kutatások során a frei öl® Babaápoló olaj kenhetőségét 100%-ban ítélték jónak a résztvevő anyukák, akik egyöntetűen ajánlanák a terméket ismerőseiknek.

 

 

+1. Az se baj, ha néha az anyukák bőrére is jut belőle egy picike! Lepd meg magadat is, vagy gyermeked édesanyját is a frei öl kifejezetten kismamák és édesanyák részére kifejlesztett Masszázsolajával!