Crème Fraîche® de Beauté

A szépség valódi forrásaként, a Créme Fraiche család minden tagja 24 órán át tartó hidratálást biztosít: segít növelni a bőrünk víztartalékait és fenntartja az optimális nedvességszintet. Nyugtatja a bőrt, valamint jelentősen csökkenti az érzékeny bőrön fellépő irritációt és kellemetlen érzést: a bőr azonnal frissnek, puhának és egészségesnek érződik.

A család minden tagja több, mint 90%-ban természetes összetevőket tartalmaz, például tiszta Aloe Vera kivonatot, shea vajat, akác-, mandula- és narancsvirágot. Ezek között találhatóak egészen egyedi és különleges hatóanyagok is, úgy mint a sziksófű a megerősített hidratálásért (extrém szárazságtűrő növény, még a sós vizű környezetben is megél), valamint a rizspor a mattító hatása miatt (túlzott faggyútermelés esetén a felesleget természetes módon megköti, így az nem tömíti el a pórusokat és nem csillog az arcbőrön). Érdekesség, hogy mivel a sziksófű a gyenge tápanyagú, sivatagi talajban és hőségben is megmarad, nem foglal el értékes termőföldet az édesvízi növényfajták elől. Így a felhasználásával a Nuxe Laboratoire alapértékei közül a termék gyártásakor kettő egyszerre érvényesül: a társadalmi elkötelezettség és a környezetvédelem.

A Créme Fraiche termékek használata javasolt minden korosztálynak érzékeny bőrre, reggel és este egyaránt az arcon és a szem környékén. Az arckrémek kaphatóak 3 különböző állagban: könnyű fluid textúra kombinált bőrre mattító hatással, krém textúra normál bőrre és gazdag krém textúra száraz, nagyon száraz bőrre. Érzékeny-vízhiányos bőrre javasoljuk a bármilyen arckrémmel együtt használható szérumot természetes hialuronsavval: kimagasló koncentrációjú aktív hatóanyagai az azonnal felszívódó formulában érzéki élményt nyújtva segítik a kényelmes használatot és a megnövelt hidratálást. A Nuxe többi családjához hasonlóan itt is mindegyik változat parabén-mentes és nem komedogén.

A Créme Fraiche család már 10 díjat nyert a franciaországi megjelenése óta (köztük a Santé Magazine díját 2014-ben), és nők ezrei használják nap mint nap világszerte! Márciustól immár Magyarországon is elérhető a forgalmazó gyógyszertárakban, amelyekben a többi Nuxe termékhez hasonlóan kipróbálási lehetőség biztosított. Ismerje meg az érzékeny bőr számára létfontosságú hidratálás és nyugtatás 24 órán át tartó élményét, amely vonzó illattal és a különleges ultra-könnyű textúrának köszönhetően gyors felszívódással párosul!

Az oldal tetejére