NUXE

A Nuxe filozófiájának középpontjában a növények állnak, az inspirációját a gyógyszerészeti hagyományok és a növényi hatóanyagok hasznosításának egyesítéséből meríti. A Nuxe átlagosan 80%-ban természetes eredetű összetevőket használ, és a növényi eredetű aktív hatóanyagokat eddig példátlan méretben hasznosítja, mint például a kék lótuszvirág, a mályva, a kalendula, a mimóza, a jázmin és egyéb növények értékes magjai.

A fenntartható fejlődés biztosítása mindig is a Nuxe mindennapjainak része volt, már jóval azelőtt, hogy ez napjaink egyik legégetőbb kérdésévé vált volna. A természet tisztelete a kezdetektől fogva a Nuxe szívügye volt: a termékei egyesítik a hatékonyságot, a biztonságot és az alacsony környezetkárosító hatásokat szigorú feltételek mellett kifejlesztett összetételük révén. A felelősségteljes hulladék gazdálkodás szerint optimalizá

Egy történet a szenvedélyről és a növényekről. 

A NUXE és Aliza Jabés története egymástól elválaszthatatlan. Fiatal korától lenyűgözte a növények kimeríthetetlen ereje, kutatógyógyszerész édesapja pedig meggyőzte, hogy a legjelentősebb terápiás felfedezések forrása a növényvilág, ezért Aliza Jabés létre akart hozni egy természetes alapanyagokból készült kozmetikai márkát.
A 90-es évek elején rátalált Párizsban a NUXE kis kutató-fejlesztő laboratóriumára, amelyet kiinduláskent használt fel az új szépségápolási márka létrehozásához, amely ötvözi a Természetet a Luxussal.

Filozófiája: kifinomultan nőies bőrápolás megalkotása, amelyet a természet inspirál és az alapjait a gyógyszeripar szakmai kerete adja.

Rendezés:
Az oldal tetejére