Mi a bőrfeszesítő krém sikerének titka?

A bőrfeszesítő krém méltán örvend nagy népszerűségnek, mivel hatékony formuláinak köszönhetően ténylegesen: szabad szemmel láthatóan, sőt kézzel foghatóan megfiatalítja a bőrt. 

De mégis hogyan zajlik ez a ránctalanító folyamat? Ahhoz, hogy közelebb kerüljön ehhez a témához fontos, hogy pontosan ismerje az öregedés okait. Bizony a legkevésbé sem a korról van szó. A legfőbb problémát a dehidratáltság okozza. Ha látott már fiatalokat ráncosodni, akkor már sejtheti, hogy valóban, mennyire nem az anyakönyvi kivonatban szereplő dátum a mérvadó. A nedvesség maga az élet. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az emberi szervezet nagy része vízből áll.

Ráadásul víz nélkül pár nap után teljesen kiszárad a test, és életképtelenné válik. Annak ellenére, hogy ez a tudás bárki számára elérhető, viszonylag sokan nem figyelnek oda a folyadékbevitelükre. Nagyjából napi egy liter vízzel elvannak, és abszolút nem gondolnak arra, hogy ezzel garantálják a korai öregedést, ráncosodást. A korosodás tehát a vizes palackok mellőzésénél kezdődik. A sejtek először lelassítják az anyagcseréjüket, mivel érzékelik, hogy nedvesség hiányában képtelenek fenntartani a megszokott mértékű áramlást. Végül már a salakanyagok eltávolítása sem megy végbe: a szövetek eltömődnek, gyulladásos folyamatok indulnak be, aminek többek között a szarkalábak megjelenése a következménye.

A bőrfeszesítő krém rengeteget segíthet! A kiegyensúlyozott folyadékfogyasztás sokat számít, ám ahhoz, hogy a nedvesség be tudjon épülni vitaminok is szükségesek. A készítményben található tápanyagok egyedülálló módon gondoskodnak arról, hogy a legmélyebb sejtrétegekig eljussanak az épülést, fiatalodást segítő, és serkentő komponensek.

Az oldal tetejére