MARNYS®

Természetes összetevők a tökéletes minőségért!

A spanyol székhelyű MARTÍNEZ NIETO, S.A. 1968-as alapítása óta elkötelezett híve a természetes minőségnek, így célja a természetes- és biotermékek minél szélesebb körben történő gyártásának és forgalmazásának támogatása.

A MARNYS® elkötelezett híve a természetes alapanyagú termékeknek, hisz azok hatékonyságában a szintetikus termékekkel szemben. A természetes összetevők melletti elkötelezett kitartás az egyik legnagyobb érték, amely megkülönbözteti a MARNYS®-t az étrendkiegészítők piacán a szintetikus elemeket is felhasználó piaci szereplőktől.

MARNYS® termékek előállításánál a gyártó nem használ sem besugárzott összetevőket, sem ionizált sugárzással kezelt összetevőket, azaz olyan gyártási módszert, amely során ionos sugárzás szintjét alkalmazzák a termék károsodásának és a potenciális kórokozók kialakulásának megelőzésére.

A GMO-összetevők úgynevezett genetikailag módosított összetevők. Mivel ez nem természetes gyártási módszer, a gyártó tartózkodik a GMO-összetevők mindennemű használatától is.

A spanyol gyártó továbbá elkötelezett híve a környezet védelmének, ezért részt vállal a Fenntartható Fejlődés Programban a hulladék és annak kibocsátásának csökkentése érdekében, a víz és az energia megőrzésében, az anyagok széles körének újrahasznosításával, valamint a helyi, nemzeti és globális megőrzési erőfeszítésekben való részvállalással.

A spanyol gyártócég mindent megtesz annak érdekében, hogy termékei megfeleljenek a legmagasabb minőségi szabványoknak is.

Az oldal tetejére