Termékek Menü

ISIS Pharma

Az Isis Pharma francia cég, amely innovatív orvosi kozmetikumokat állít elő bőrgyógyászati problémákra.

Készítményeit tudományos alapon formulálja, a készítmények hatását klinikai vizsgálatokkal ellenőrzi.

Bőrgyógyászati bőrmegújítás - hámlasztás Bőrgyógyászati bőrmegújítás - hámlasztás
A Glyco-A krém az otthon végezhető gyümölcssavas bőrfiatalítás ideális eszköze. Kíméletes hámsejt leválasztó hatásával előszeretettel alkalmazzák az elöregedett hámréteg eltávolítására - azaz bőrfiatalításra. A Glyco-A krém jó hatású az alábbi esetekben. Bőrfiatalító kezelések: az elöregedett felszíni hámsejtek eltávolítására. A kezelés hatására a bőrfelszínre fiatalabb hámsejtek kerülnek, ezzel a bőr “megfiatalodik”, frissebbé válik. Akne: a hámtörmelékkel elzáródott pórus dugaszok eltávolítására.
Kivörösödésre hajlamos, rosaceás bőr Kivörösödésre hajlamos, rosaceás bőr
A Ruboril termékcsaládba három termékvonal tartozik. A Ruboril krém normál bőrtipusra való, Ruboril Expert termékek érzékeny és kevert bőrtipusra, míg a Metroruboril az erősen piros rosacea kezelésére készült. Kíváló bőrnyugtató hatású termékek az arcpírban szenvedő rozaceás bőr ápolására.
Pigmentfoltos bőr Pigmentfoltos bőr
Amennyiben pigmentfolt kezelése a cél, akkor válasszuk az “Unitone 4” termékcsaládot a folt halványításra. Nappalra az Unitone 4 SPF20 nevű fényvédelemmel ellátott krémet, éjszakára pedig az Unitone 4 White Plus szérumot, mely több tyrozináz gátló hatóanyagot tartalmaz. Reggeli és éjszakai arctisztításhoz a kezelések alatt használja az Unitone 4 White Plus Gel arclemosót.
Vitiligós bőr ápolása Vitiligós bőr ápolása
A Vitiskin hidrogél a vitiligós, azaz pigmenthiányos bőrterületek kezelésére készült készítmény. A Vitiskin a tyrozináz enzim festéktermelő aktivitásának visszaállításra törekszik, amelynek hatására a pigmenthiányos területek repigmentálása beindul. Legfontosabb hatása a vitiligos foltokban felhalmozódott, - festéktermelő enzimet gátló - hidrogén peroxid felesleg inaktiválása nagy koncentrációjú szuperoxid dizmutázzal.
Rendezés:
Nézet: