Hajápolás

Ahogy a népi gyógymódban is ismert, a természetes eredetű, növényi összetevőkkel készült termékek jó hatással lehetnek fejbőrünkre, és ezáltal hajunk szépségére. A termékeinkben felhasznált és a népgyógyászatból jól ismert gyógynövények azáltal, hogy vérbőséget okoznak a fejbőrön, fokozzák a hajhagymák működését és tápanyagellátását. Vöröshagyma, csalánlevél, nyírfarügy, bojtorjángyökér-, nyírfalevél, mustármag, méz, méhpempő. Ezek mind olyan összetevők, amelyek jótékony hatása nemcsak a hajat teszik szebbé és egészségesebbé, hanem táplálják a fejbőrt és vitalizálják a hajhagymákat is. Továbbá jótékony hatásuk, hogy csökkenthetik a hajhullást és a korpásodást is.

A Herzéria Hair hajápoló termékek használatának előnyei:

  • A legmakacsabb korpásodási és fejbőrviszketési esetekben is biztos eredménnyel éreztette hatását - már 3-4 használat után, a tünetek enyhültek, majd teljesen megszűntek.
  • Rendszeres alkalmazása során sem szárad ki a fejbőr, a mirigyek működését optimális szinten tartja.
  • Megbízhatóan hat- száraz, töredezett, gyenge és fénytelen hajra. A tartós hullámtól vagy festéstől fáradt, a naptól kiszívott élettelen haj is visszanyeri szépségét.
  • Erősíti a hajtövet, vékony szálú, ritka hajnál háromszoros sűrűséget is eredményezhet.
Rendezés:
Az oldal tetejére