AtopiControl - Száraz, viszkető bőr

Bőrápoló termékek száraz és irritációra hajlamos bőrre
 
Az Eucerin® AtopiControl olyan bőrápoló termékcsalád, melyet a száraz és irritációra hajlamos bőr számára fejlesztettünk ki, valamint alkalmas az atópiás bőr mindennapos ápolására is a nem gyulladt és a gyulladt időszakokban egyaránt. Minden termék klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok által igazoltan segít csökkenteni a bőr kipirosodását, pikkelyesedését és feszülését, valamint enyhíti a viszketést. Az összes termék bizonyítottan alkalmas az atópiás bőr ápolására.

 A mindennapi bőrápolásra szolgáló testápoló és krémek az omega-6 zsírsavak és a licochalcone A → kombinációjával táplálják a bőrt, s ezáltal segítenek helyreállítani természetes védekezőképességét és fokozzák rugalmasságát. Ezek a termékek amellett, hogy intenzíven hidratálják a bőrt, segítenek csökkenteni az atópiás bőrre jellemző érdességet, viszketést és feszülést.

 A gyulladt bőr ápolására szolgáló termékek egyike az új Eucerin® AtopiControl SOS Bőrnyugtató krém →. Bőrápoló tulajdonságainak köszönhetően jelentősen javítja a bőr állapotát a gyulladt fázisok alatt és segít csökkenteni a hidrokortizon használatának a gyakoriságát a gyulladás fellángolásának idején. Egy klinikai vizsgálat bizonyítja, hogy az Eucerin® AtopiControl SOS Bőrnyugtató krém → bőrápoló tulajdonságainak köszönhetően hasonló kozmetikai hatást eredményezett az atópiás bőr kipirosodásának javulásában, mint az 1%-os hidrokortizon krém →. Az AtopiControl SOS Bőrnyugtató krém nem minősül gyógyszernek, és nem helyettesíti azt. A gyulladt bőr ápolására kifejlesztett másik termék az Eucerin® AtopiControl Viszketés elleni spray →, amely, amint azt neve is sugallja, azonnali enyhülést nyújt a viszkető bőrnek.

 Ezek a termékek illatanyag-, színezőanyag- valamint parabenmentesek, és 3 hónapnál idősebb kisgyerekeknél már alkalmazhatók (kivéve a Eucerin® AtopiControl Viszketés elleni sprayt, mely 3 éves kortól használható).

Rendezés:
Az oldal tetejére