6.990 Ft
5.592 Ft (4.403 Ft + ÁFA)
Maximálisan rendelhető mennyiség: 4!

Actinica Lotion 80ml

Cikkszám: rev6
Elérhetőség: ELFOGYOTT
Nem értékelt
Várható szállítás: 2022. szeptember 28.
Szállítási díj: 990 Ft
6.990 Ft
5.592 Ft (4.403 Ft + ÁFA)
Maximálisan rendelhető mennyiség: 4!
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Orvostechnikai eszköz a nem-melanoma típusú bőrrák bizonyos formáinak megelőzéséhez a magas rizikófaktorú (legyengült immunrendszerű) betegek számára.

Tulajdonságok: Egy kétéves vizsgálatot végeztek legyengített immunrendszerű (szervátültetett) betegek körében, akiknek emiatt nagy a kockázata a nem-melanoma típusú bőrrákra. Ez a vizsgálat kimutatta, hogy az Actinica hatékonyan előzi meg az aktinikus keratózist és a laphámsejtes karcinómát.

Az Actinica védelmet nyújt mind az UV-B, mind az UV-A sugarak ellen. Fénystabil, szélessávú fényszűrővel rendelkezik és vízálló.

Az Actinica hidratálja és ápolja a bőrt. Mivel a fényvédő krém nem tartalmaz illatanyagokat és hagyományos PEG-emulgeálószereket, jól tolerálható, és nagyon érzékeny bőrön is alkalmazható.

Adagolás és alkalmazás: Bőséges mennyiségben használja az Actinica-t egész évben minden reggel a napfénynek kitett bőrfelületeken.Az Actinica-t a kozmetikai szerek használata előtt alkalmazza és hagyja, hogy az Actinica pár percig jól beszívódjon a bőrbe. Ismételten használja, ha hosszabb ideig vízben tartózkodik vagy erősen verejtékezik. Kerülje a közvetlen napfényt, és viseljen napvédelmet biztosító ruházatot.

Az egyéni bőrfelület változó. A túl kis mennyiségben alkalmazott fényvédő krém csökkenti a védelem fokát.

Az optimális eloszlás és a bőr kellemes érzete érdekében nagyobb mennyiségeket két részletben alkalmazzon, például először egy adag készítményt, majd 5-10 perc múlva egy második adagot. Ügyeljen arra, hogy az első és a második adag alkalmazása között ne teljen el 10-15 percnél több idő.

A készítmény első alkalmazásakor az adagolót többször meg kell nyomni, hogy a fényvédő krémet a pumpa felszívja. Az első pár nyomás még nem biztosít teljes adagot. A teljes adaghoz a pumpát lassan nyomja le.

Az alkalmazás korlátozása / Ellenjavallatok: Az Actinica egyes összetevőire kialakuló mellékhatások nem zárhatók ki teljes mértékben. Ha bőrirritáció, kiütések vagy napon való rövid tartózkodást követően napégéshez hasonló tünetek fordulnak elő, ezek nem kívánt mellékhatásra utalhatnak. Ez esetben használjon más terméket.

Ügyeljen arra, hogy a fényvédő krémet a szem környékén ne alkalmazza, mivel az Actinica közvetlenül a szemmel érintkezve égő érzést okozhat. Ezt a területet védje megfelelő UV-védelmet nyújtó napszemüveggel. Amennyiben a fényvédő krém a szembe kerül, bő vízzel alaposan öblítse ki.

Alkalmazás szúnyogriasztó szerekkel együtt: Ha az Actinica-t szúnyogriasztó szerekkel szeretné együtt használni, először az Actinica-t vigye fel a bőrére. Várjon kb. 20 percet, mielőtt a szúnyogriasztó szert használja. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az Actinica fényvédő hatása ez esetben csökkenhet.

Speciális figyelmeztetés: Az Actinica-ban lévő fényszűrő összetevők elszínezhetik a ruházatot, műanyagokat és egyéb anyagokat, mint például az úszómedencét fedő fóliákat. Ezért azt javasoljuk, hogy az Actinica-t ne használja közvetlenül öltözködés előtt.
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére